Tratamente faciale

Tratamente faciale cu Oxygenera Pro.
5 tehnologii revolutionare care pot fi mixate in cadrul unui tratament facial sau pot fi folosite individual pentru probleme specifice ale tenului.

Ce este oxigenul hiperbaric?

Oxigen de puritate medicala 98% care sub presiune este introdus in cele mai profunde straturi ale pielii, ajutand la oxigenarea si imbunatatirea respiratiei celulare. Oxigenul este foarte important pentru celule, el ne da energie si sustine viata. Cand celulele nu sunt oxigenate, riscam sa imbatranim pielea. Un tratament cu oxigen hiperbaric, reinfuzeaza celulele cu oxigenul de care au nevoie imbunatatind circulatia sangelui, neutralizeaza toxinele, regleaza PH-ul pielii si oxigeneaza tesuturile

Care sunt beneficiile tratamentului cu oxigen hiperbaric

Terapia Oxigenera ajuta la oxigenarea si regenerarea celulara, oferind rezultate imediate cu efect de lifting instant, trateaza cicatricile post acneice, petele pigmentare si uniformizeaza textura pielii.
CONCEPT UNIC in tratamentele faciale cu oxygen hiperbaric, infrared soft laser si mezoterapie virtuala.
Oxygenera PRO vine acum intr-o varianta mai imbunatatita, mai avansata si mai complexa. Noutatea absoluta a echipamentului este faptul ca incorporeaza una dintre cele mai avansate forme de mezoterapie virtuala!

Ce este mezoterapia virtuala?

Un procedeu non-invaziv si nedureros;
Are ca scop remedierea unor probleme ale pielii, precum acnee, riduri etc.
In prima faza mareste porii epidermei, conferindu-i un grad ridicat de permeabilitate, apoi impinge ingredientele active in straturile profunde ale pielii.
Avantajele tratamentului cu Oxygenera PRO:
Reface elasticitatea si ofera luminozitate tenului;
Inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu Botox sau Acid Hialuronic;
Infuzeaza ingredientele active pana in derm pentru o mai mare eficacitate

De ce este potrivit Oxygenera Pro pentru tine?

  • Reface elasticitatea si ofera luminozitate tenului;
  • Ofera rezultate dovedite in intinerirea faciala, lifting;
  • Utilizeaza conceptul Soft Laser ce infuzeaza ingredientele active pana in derm;
  • Oxigeneaza tesuturile si activeaza microcirculatia sangvina;
  • Stimuleaza productia de colagen si elastina;
  • Imbunatateste starea generala de sanatate a pielii;
  • Penetrarea ingredientelor active in profunzimea pielii /derm;
  • Rezultate vizibile ce se mentin pe termen lung

5 tehnologii revolutionare

Microdermabraziunea cu particule de diamant – exfoliaza pielea in profunzime sporind productia de colagen si elastina, ajuta la regenerarea celulara, faciliteaza extractia punctelor negre si imbunatateste starea generala a pielii.

Oxigen Hiperbaric – oxigenul de puritate 98%, sub presiune, este introdus in cele mai profunde straturi ale pielii. Datorita oxigenarii si imbunatatirii respiratiei celulare este stimulata circulatia sangvina, regenerarea celulara iar pielea este hidratata in profunzime prin stimularea productiei de colagen si elastina.

Mezoterapia virtuala – penetreaza in profunzime principiile active, creste semnificativ permeabilitatea pielii atat pentru substante ionice cat si pentru substante nonionice (chiar si pentru macromolecule) si actioneaza asupra structurilor lipidice determinand deschiderea unor canalicule transmembranare. Dispune de 2 capete de tratament – mezoterapie perioculara si mezoterapie faciala.

Radiofrecventa multipolara – sporeste circulatia sangvina si productia de colagen, oferind pielii un efect de lifting. Dispune de un sistem de racire ce mentine epiderma la o temperature normala, chiar daca stratul dermic este incalzit (45-60oC).

Preturi

TRATAMENTE

Tratament Facial pentru ten matur (estompeaza ridurile fine, oferind fermitate, hidratare si lifting facial (cu extractii)

250 Ron

Tratament Mezoterapie (Estompeaza ridurile fine, hidrateaza tenul si il ajuta sa produca elastina si colagen, doua substante responsabile de aspectul ferm si proaspat al acestuia. Tratamentul are rol antioxidant.)

520 Ron

Tratament Facial Phytopeeling (tratament de regenerare a pielii, potrivit pentru tenurile acneice, indepartare cicatrici, riduri, pete pigmentare)

250 Ron

Tratament Facial Basic (procedura de curatare si hidratare a pielii in profunzime, fara extractii)

100 Ron

Tratament Facial Microdermabraziune (Microdermabraziunea cu particule de diamant ajuta la indepartarea celulelor moarte de la suprafata pielii; exfoliaza pielea in profunzime sprind producita de colagen si elastina, ajuta la regenerarea celulara si imbunatestea starea generala a pielii; stimuleaza epiderma si circulatia sanguina, eliminand petele pigmentarea si semnele de imbatranire. Tratamentul contine: demachiere, tonifiere, microderma, masca.)

180 Ron

Fiola cu substanta activa

50 Ron

OxyGeneo (Concept 3 in 1: exfoliere, oxigenare, infuzie de nutrienti: 60 de minute)

490 Ron

Quick Facial Renewal (Tratament rapid pentru reimprospatarea pielii. Ofera luminozitate si fermitate tenului inca de la prima sedinta. Tratamentul consta in imbinarea a doua functii ale aparatului Oxigenara Pro, in functie de necesitatile si particularitatile fiecarui tip de ten.

320 Ron

Tuns/Hairstyling

Manichiura/Pedichiura

Extensii

Vopsit

Cosmetica